Branche nyt

Hvad er princippet og processen for stålskåret i længden?

2023-07-17

I moderne industriproduktion,stål skåret i længden linjespiller en vigtig rolle. Det forbedrer ikke kun produktionseffektiviteten, men sikrer også stabiliteten af ​​produktkvaliteten. Så hvad er princippet for produktionsprocessen af ​​metal skære-til-længde shear line? Det følgende er for dig at afsløre hemmeligheden.

 



Stålskæringslinjen er en autoproduktion, som hovedsageligt bruges til skæring, dimensionering og stabling af metalmaterialer. Princippet for dets produktionsflow er som følger:

 

Materialeforberedelse: Metalspolen transporteres til klippemaskinen af ​​løfteudstyr. På skæremaskinen placerer arbejderne spolen på materialestativet og sørger for, at spolens position er nøjagtig.

 

Materialepositionering: CTL-linjen placerer automatisk spolen i den korrekte position i henhold til de forudindstillede parametre. Nøjagtigheden af ​​positionering sikres ved samarbejde mellem sensorer og computerstyret kontrolsystem.

 

Klipningsdel: Når spolen er præcist placeret, starter metalskæremaskinen skæreoperationen. Klipperen er udstyret med højhastigheds skæreknive til hurtigt og præcist at skære metalspolen til den ønskede størrelse.

 

Stabling: Efter endt dimensionering stables metalpladerne automatisk. Klippemaskinen er udstyret med en stableanordning til at stable metalpladerne sammen efter behov og for at sikre stakkens stabilitet.

 

Gennem hele produktionsprocessen realiserer metallimnings- og skærelinjen effektive og nøjagtige produktionsoperationer gennem automatiseret udstyr og præcise kontrolsystemer. Sammenlignet med den traditionelle manuelle drift forbedrer det produktionseffektiviteten betydeligt, reducerer arbejdsomkostningerne og reducerer også sandsynligheden for menneskelige fejl.

 

Derudover har metal-til-længde-produktionslinjen nogle andre fordele. For eksempel kan den tilpasse sig forskellige størrelser og materialer af metalplader med større produktionsfleksibilitet. Samtidig kan det også realisere skærebehovene for forskellige former og størrelser ved at justere parametre og udstyr.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept