Branche nyt

Hvad er klassificeringen af ​​båndet til opskæringsmaskinen?

2023-11-02

1. Læder Slitter Bælter

Overfladelæderet er meget slidstærkt og den fine læderoverflade forhindrer mindre ridser på stålpladens overflade. Medium og høj elastisk fiber kan sikre, at båndet giver et balanceret tryk på stålpladen, den relative bevægelse mellem båndet og stålpladen er lille. Det nederste højstyrke polyestergarn flettet lag har høj trækstyrke og god sejhed, som kan opfylde behovene for højhastighedsdrift; den er også modstandsdygtig over for høj temperatur og slid. Høj præcision af bæltestørrelse.


2. Dry Slitter Bælte

PU-gummiet på overfladen er meget slidstærkt og skærebestandigt, hvilket kan beskytte bæltets overflade mod ridser og forlænge båndets levetid. Den mellem- og højelastiske fiber kan sikre, at båndet giver et balanceret tryk på stålpladen, så den relative bevægelse mellem båndet og stålpladen er lille. Det nederste højstyrke polyestergarn flettet lag har høj trækstyrke og god sejhed, som kan opfylde behovene for højhastighedsdrift; og kan modstå høj temperatur og slid. Høj præcision af bæltestørrelse. Anvendes almindeligvis til tørring af stålbånd.




3. Oliebaseret skærebælte

Overfladen PU-gummi har mønster, god friktion, slidstyrke og skæremodstand, som kan beskytte bæltets overflade mod ridser og forlænge bæltets levetid. Der er huller på midterfladen, som kan sive olie. Den mellemste og høje elastiske fiber har en god olieabsorberende ydeevne, hvilket kan få bæltet til at give et balanceret tryk på stålpladen og gøre den relative bevægelse mellem bæltet og stålpladen lille. Det nederste højstyrke polyestergarn flettet lag har høj trækstyrke og god sejhed, som kan opfylde behovene for højhastighedsdrift; den er også modstandsdygtig over for høj temperatur og slid. Høj præcision af bæltestørrelse. Almindeligvis brugt til opskæring af olieholdig stålplade.


4. Filtpuder tilautomatisk skærelinjemaskinespænding af stålplader

Når stålpladen rulles op efter opskæring, hvis overfladen på stålpladen ikke kræves høj, bruges ofte en filtpude til at fastspænde stålpladen, hvilket er både økonomisk og praktisk.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept